Stappenplan

Hexxje Webdesign. Stappenplan Stap 1: Persoonlijk gesprek en offerte
In een persoonlijk gesprek, telefoongesprek of via e-mail worden uw wensen kort besproken. Aan de hand van het gesprek maakt Hexxje Webdesign een offerte voor u.

Hexxje Webdesign. Stappenplan Stap 2: Projectplan
Van te voren krijgt u een projectplan. Hierin staan zaken waarmee rekening gehouden kan worden en het werkt als 'handvat' tijdens de ontwikkeling van de site.

Hexxje Webdesign. Stappenplan Stap 3: Overeenkomst en Factuur
Hexxje Webdesign maakt bij afspraken over het onderhoud van de website een Overeenkomst die door beide partijen ondertekend dient te worden. De Factuur ondertekenen we beiden voor akkoord indien er geen Overeenkomst gemaakt wordt; bijvoorbeeld bij afspraken over alleen de ontwikkeling en realisatie van een website.

Hexxje Webdesign. Stappenplan Stap 4: Gegevens verzamelen
Gegevens, teksten, afbeeldingen enz. worden verzameld (bij voorkeur digitaal). Zodra alles binnen is, kan er een eerste opzet voor de website worden gemaakt.

Hexxje Webdesign. Stappenplan Stap 5: Ontwerp
Er wordt een definitief ontwerp gemaakt aan de hand van de eerste opzet. Tijdens de vormgeving van dit ontwerp is het mogelijk om de verschillende stadia op internet te volgen en hier uw commentaar op te leveren. Zo wordt de vormgeving geheel aangepast aan uw wensen.

Hexxje Webdesign. Stappenplan Stap 6: Oplevering
Is alles in orde dan wordt de website op uw eigen domein gezet, en daarmee opgeleverd.

* Hexxje Design * Marleen Leenders * 06 25 447 858 *